En uppdatering

Då var julen slut för iår. Eller inte riktigt men den roliga delen iallafall. Får nu se fram emot nyår som jag hoppas kommer firas med midsommargänget och några till ute i Arkösund i Dannes sommarstuga. Skulle va grymt mysigt :)

Fick ihop en massa fina julklappar som var mer än över förväntan. Pappa satte på sig spenderarbyxorna och begav sig ut en sväng på stan sa han. Det tackar vi för.

Julafton var som alla andra. Endast att vi körde Norsk Julafton. Eller dom andra gjorde det förra året också men då fira vi det inte ihop. Hade fyra paket efter första omgången men bara 3 när det var slut. Dessutom hade mina kusiners mormor sönder min boll så det vart bara två till sist. En fin grillsak som man kan städa grillen med. Vilket är suuuperbra då jag bor i en lägenhet utan balkong och äger typ 3 grillar :)

Sen igår var det middagsdax hemma hos Nisses föräldrar med hans familj, två bekanta till dom, mamma, jag, mormor och Hasse. Så det var bordsplacering och dansk mat som stod på listan. Var lite spännande och mycket gott.
Efter 2 timmar begav jag mig in till staden för att gå ut med min vän Sofi.
Börja med att det var hon som satt hemma hos mig men det blev fort mer folk. Danne, Sid och Emil kom först. Sen rulla även Dennis, Kenny, Hulta, Olivia och Sandra in. Tror hon hette Sandra iaf. Så det vart med folk än väntat.
Hade planerat att träffa Stina också men kön till Palace gick ända till Carl Johan så vi gick till Otten istället.
Och där var det en himla massa gammalt Blackafolk så jag tror än idag att vi gjorde rätt som gick dit :)
Somna vid 5 efter en tur till Max.

Och idag gick jag upp vid 12. Försökte ligga kvar i sängen så länge som möjligt eftersom att man ska ge sig på alkoholen idag ígen. Det är med julhelg är absolut ingen billig tillställning iaf. Det kan ingen påstå!

Men nu ska jag bege mig till statoil och köpa ostbågar innan jag ger mig på del två i Vi På Saltkråkan.

Välkommen Alexandra. Tack Alexandra.

Jahopp. Börjar väl som alla andra som är sena med det här med blogg och grejer och säger, jaha då var jag också här då.
Sådär ja, nu var det avklarat. Får se om jag kommer fatta det här, troligtvis inte men vi gör ett försök.

Äntligen ledig fram till 7:e januari, med fullt betalt. Mer än vad man kan begära om man är värdelös som jag och jobbar på Pema. Men hallå, vi får ju se förhandsvisning på Arn imorgon och sen gå till Bomullsfabriken på julbord. Är inte det riktig lyx på hög nivå?

Klar med alla julklappar iallafall och det tackar vi för. Sen att dom ser ut som skit är ju en annan sak då det är synd och påstå att jag är bra på det där med presentinslagning. Men det är ju tanken som räknas och klapparna slits ju upp efter bara några minuter ändå. Ser faktiskt fram emot jul iår också då det ska firas hemma hos famlijen Lingblom igen. Maten där är ju helt sjukt god :)
Och den 23:e blir det hos farmor och farfar (dom är dock bortresta till varmare breddgrader) med pappa, Linus, Eva, Oskar och kanske Erica. Har man ju inte vart med om förr men det blir säkert trevligt det också :)

Ska bara tillägga att min fisk har tappat svärdet. Eller det är snarare snoppen läste jag efter när jag tyckte så synd om honom och tårarna bara rann, haha. Det är ju bara en fisk sa alla andra det går att köpa en ny. Men så tänkte inte jag. Sjuk var den innan också den stackarn. Skaplig djurplågare jag är.

Så till kvällen. Killarna har föräldramatch i innebandyn så ska ner dit en sväng. Sen får man se vad som händer. Ser ut som att jag kommer va en dålig människa och gå på krogen idag också. För det ska ju alla andra, och då menar jag verkligen alla. Dom som är 18 iallafall. Och jag är ju en människa som faller för grupptryck när det gäller saker som krogen så bli inte förvånad om jag står där i kön runt midnatt och fryser arslet av mig.

Nu tackar jag för mig genom att säga grattis lillebror till körkortet!


RSS 2.0