VG

Jag fick fan VG på tentan.
40/47 poäng och vi va 14 av 55 som fick VG. Jag är nog allt lite bra iaf :)




Äckligt.

Jag är uttråkad så tänkte bjuda på historien med min tå.

Den blev till en blånagel som sen blev gul/vit. Jag slog sen i den igen och den innersta kanten blev röd/blå. Jag hade ont i cirkus 8 dagar och sen började deN lukta död. Trodde det va mina träningskläder men insåg två dagar efter att det va tån. Jag är äcklig!
Till och med hunden Otto drog sig till min tå och platsen jag stått på.
Den har varit infekterad och nu läkt sig själv typ men luktar fortfarande död.

Nu ska jag suga ut doften med lite sprit.
Dags för Biggest Looser innan jag ska sova. Helt slut.





Det blev bättre

Efter att ha vaknat med en töntig ångest blev dagen mycket bättre.
En halvlång dag i skolan som avslutades med en arbetsintervju som till väldigt många procent resulterat i förmodligen både ett extrajobb och jobb i sommar. Så himla skönt att ha det klart redan nu om det blir så! :)

En annan tanke jag tänkt på den senare tiden är varför man borstar tänderna i kallt vatten? Man tvättar ju kläder i varmvatten och diskar även i varmt vatten. Så bara därför har jag börjat borsta tänderna i varmt vatten också.

Nu ska jag se kvällens avsnitt av farmen och sen sova så att jag snart får äta frukost. Är sjukt hungrig!




Ångest

Har ångest för första måndagen på evigheter. Och det är för att jag ätit så jävla mycket skit! Känner mig som en vaniljmunk men istället för god och söt vanilj i mitten är det en fett klump. Usch, glömt hur det känns. 
Kanske försvinner med en heldag i skolan iaf.




Dagen efter tenta.

Mitt i detta gråa väder kände jag nyss en harmonisk känsla. Skolan blir bättre och bättre, jag umgås med vänner och ska strax få åka iväg och jobba lite extra på Grebyskolan. Har gått och pillat hemma hela dagen och tvättat och anser att idag är livet rätt bra iaf.
Kanske dock är en känsla som man får efter att man precis har skrivit en stor jävla tenta?

Måste väl även tillägga att jag är lite nervös för att träffa nya barn idag! Tur att jag iaf känner dom vuxna :D 





Tenta

Så himla mycket tentaplugg som gäller och jag vet inte ens hur jag ska lägga upp det för att något ska fastna. Jävla juluppehåll mitt en en kurs.

Så istället för att lägga upp det la jag mig själv ner i soffan och skulle kolla skidor. Vilket blev inställt så är väl bara att köra igång med pluggandet igen.
Kanske tar mig till gymmet sen iaf!





Söndag

Jag tror det är något fel på mig. Har helt tappat suget efter en ordentlig fest och ligger gärna hemma i soffan. Dock inte själv men ibland är det också skönt.

Idag har jag varit nere hos grannen och firat Elsie som fyllt 1 :) Konstigt att gå på kalas utan present men min plan imorse sprack även fast jag tyckte det va en av mina smartaste planer den senaste tiden.

Och nu ligger jag i soffan och ser på Rock Of Ages, en av de bättre filmer jag vet faktiskt! Fast egentligen är det en transportsträcka fram till att hockeyn börjar.





RSS 2.0