Av vilken anledning?

Imorgon när jag vaknar ska jag se livet från en annan vinkel. Ta vara på det och bara försöka se möjligheter, för egentligen har jag det bra. Dock en extrem oro i kroppen och det finns ingenting jag kan göra åt det. Hur mycket jag än vill. 
Allting händer av en anledning sägs det. Fast jag kan inte se en enda ynka liten anledning till det här.
Jag bara hoppas av hela mitt hjärta att allt ska sluta bra! ❤️

Hej!



Alexandra här. 
Sprang 6 km idag, heja mig.
Åt massa protein efter i form av ägg, viktigt.

Hoppas ni hör min ironi.
Är ngt fel på appen så ni kan tyvärr inte få en bild på mina ägg. Väldigt fina!

Hejdå.


Fast!

En dag i skolan denna vecka. Vissa veckor är verkligen jobbiga som student! Har fastnat för Orange Is The New Black på min lediga tid. Kan verkligen inte sluta att titta! Tänker till och med skita i bb ikväll för att se det. Iaf första timmen..

Ikväll börjar hockeyn gånger två. Färjestad ligger under men hästarna leder ju iaf. Men med tanke på Färjestads start förra året så är jag inte orolig!

Tog mig en lugn promenad förut, kunde nog varit ute bra mycket längre om inte Böda och Orange lockade för mycket. Helt fantastiskt skönt! Älskar när jag får en sån dag när jag är ute och går bara för att få lite luft.

Imorgon är det fredag!






Trött och sliten

Igår hade vi första innebandymatchen efter 2 stycken träningar. Tack IBF Linköping för att det var massa division 1 spelare med och lirade när det inte skulle va det. Inte direkt motiverande! Men kroppen har ont idag och det är ju bra :)

Sen måste jag bara undra hur elaka dagens barn är i vissa lägen. Hörde på nyheterna imorse att 1 av 4 tjejer och 1 av 5 killar inte duschar efter gymnastiken i skolan för att de är rädda för att bli fotograferade eller retade. Hur kan man ens komma på idén att du upp sin mobil och fotografera någon annan i duschen? Helt jävla sjukt! 

Och jag är oxå "sjuk" haha. Har ont i halsen och jag varit hängig hela helgen så jag är så fruktansvärt glad över att jag är ledig idag och kan hänga i soffan :) 




Typ helg nu!

Tiden rullar på och nu har jag tagit helg! Fixade det sista på mina loggar ikväll, förutom typ en som jag är så jävla missnöjd med i slutet så funderar på att ta bort den delen. 
Hade en härlig flumkväll med Kim ikväll oxå, tror nog vi sa allt fel! :D

I helgen blir det nyktert, typ. Lite grillat och ngt glas vin imorgon bara. Lugnt på lördag för på söndag har vi årets första innebandy match, jag kommer dö!

CSN har även gett mig ett ja och jag kommer få mkt mer pengar än jag trodde så kommer inte leva fattigt som det ser ut som just nu :)

Nisse bjöd förresten på mat på Lingon och Dill i onsdags, fantastiskt gott!

Dags att sova nu, godnatt.





Jävla dålig är jag.

Jag kan inte ha några av mina jeans och jag är så jävla förbannad för det gör så jävla ont att sitta i skolan hela dagarna med för små byxor!!!!

Hej september!

Missade totalt att ta kort hos pappa i fredags när jag var där på kräftskiva. Men ett på gänget när vi käkade kräftor och ett på groggbordet blev det iallafall. 2 är ju bättre än 0.
Kvällen var lika trevlig som väntat och klockan sprang även iväg så har varit sliten hela helgen efter det. Men det får det vara värt! 

Igår gav jag och farmor oss iväg till skogen i hopp om att hitta lite svamp. Man kan säga att det gick åt helvete redan från början då någon beslutat att man skulle hugga ner våran svampskog. Vi begav oss iväg till ett annat ställe och hittade hela två svampar, inga kantarellmackor för mig inte!

Annars försöker jag att förstå mig på mina arbeten i skolan, går sådär och jag flummar mest runt och vet inte själv vad jag skriver.









RSS 2.0