Allt som man inte ska göra.

Idag har jag insett att det är väldigt lätt att hitta saker att göra som man vanligtvis inte gillar bara för att slippa plugga.
Dammsugit, tvättat allt som jag hade möjlighet att tvätta, njutit av att åka buss in till stan för att bara ta nästa hem samt diska. Är ju ändå munta imorgon och risken för munhäfta är större än att jag inte kan svaren.

Det har även kretsat rödvin runt mig idag vilket fick mig att vilja öppna en flaska rött med någon, städa inför julen hemma, äta något gott och sen krypa ner i soffan.

Som sagt va, man tänker på så mycket annat än det man ska när det handlar om hårdplugg! 





God morgon :)

På fredag är det munta vilket betyder en muntlig form av tenta. Rädd för att få munhäfta även om jag skulle kunna allt man ska kunna. Dock kan jag ju inte det men iaf :)

Måndag och tisdag har jag varit och jobbat på Svälthagsskolan så får lite extra pengar i december. Skönt att göra något annat än bara va i skolan några timmar och sen vara hemma och plugga.

Nu ska jag iaf öppna böckerna och hoppas på att det fastnar en himla massa saker! 
Tur att jag har lite muffins att käka när motivationen tryter.




Påssjukan.

Eftersom att jag är så trött hela dagarna startade jag dagen med en promenad. Det hjälpte nog inte med tanke på att påsarna under ögonen verkar vara kroniska.. Telefon dog oxå efter 40 min. Hade 63% när jag gick så fattar verkligen inte varför.

Ska göra mig iordning och åka till skolan snart. Funderar att springa upp på stan och köpa mig en ny innebandyklubba/ett nytt blad. Bladet valde även det att inte vilja lira med mig mer i framtiden.




Ständigt trött.



Börjar bli lite trött på vädret nu. Vill hellre ha snö! Konstant småregn och mörkt. I början tyckte jag det va mysigt men nu måste jag ändra mig. En liten solglimt skulle inte skada! ☔️⛄️☁️🌚


Ikea

Efter att ha brainstormat vad jag skulle göra för att komma ut ur lägenheten idag vann Ikea med en liten ynka marginal över att åka skridskor.

Har egentligen inga pengar kvar den här månaden men kände att det skiter jag i. Plockade på mig lite smått och gott känner mig väldigt nöjd! Fick även ihop lite ljus och sånt som jag kan tända när advent snart kryper runt hörnet :) Men bäst av allt va att jag fick kolla efter lite skrivbord för har insett att jag verkligen vill ha ett. Även fast jag hellre skulle ha en fin svart byrå borta vid sängen.

Lagade fiskgratäng med potatis/broccolimos när jag kom hem plus gick en promenad och hämtade lite papper hos mamma och Nisse.

Imorgon är det freeeedag!




Gammal helg, ny helg.

Firade Ludde i helgen som fyllde 30 med en sväng till Tropicariet på dagen och fest i Klippan på kvällen. Jag hade sjukt kul hela dagen och mådde alldeles för bra på söndagen än vad jah egentligen förtjänade. Tur var väl det då jag hade match på kvällen. Vinst med 12-4 satt fint!

Idag har jag däremot haft en fruktansvärt tråkig dag. Pluggat i flera timmar och letat kurslitteratur till nästa kurs. Har fått tag på alla böcker men dom lär väl bytas utan innan kursen drar igång.

Jag är verkligen behov av ett extrajobb oxå! Speciellt mellan 18e december till 7e januari då jag har "jullov"
Vill dock ha ett lite då och då oxå för när jag har mycket hemstudier behöver jag komma ifrån och göra något annat.





Jag är så nöjd!



Här ligger jag och njuter av mitt "black-and-white-hår" och ska snart göra mig klar för skolan.
Ska upp på stan först och se om jag kan hitta ngt att ha på mig på lördag. Skulle inte va fel led ngt nytt i garderoben :)

Annars har snön kommit alldeles för tidigt. Dock är den nog borta till helgen och nästa vecka ska det bli 10 grader igen. Skapliga svängningar!

HejPåEttTag 😇

Jaaaaaa!

Jag är så jävla nöjd med mig själv, VG på tentan och jag som trodde jag faila totalt!
Happy Faces!!!!







Kyrkogårdar.

Svängde förbi farfar med ett ljus precis och insåg att jag tycker inte om kyrkogårdar. Förstår mig rätt bara, det är bra att det finns en plats att besöka för att minnas/prata med dem som har lämnat oss.

Men jag fick hugg i magen när jag va där och såg två gubbar stå ensamma vid en varsin grav. Kunde inte annat än tycka synd om dom eftersom att de va ensamma kvar. Fick tårar i ögonen och va tvungen att åka därifrån nästan direkt. Jag är så jävla känslig när det gäller gamla människor som är själva. Räcker med att jag ser dom ensamma i en affär eller va ute och gå.
Samtidigt så är det inget som kan få mig att le så mycket som när två människor är ute och går och håller armkrok eller varandra i händerna.

Trevlig lördag på er!


RSS 2.0