Konditionsträning

Den som kom på den rent ut sagt korkade idèn med konditionsträning kan inte ha mycket rätt innanför pannbenet.
Hörde igår av både en och två personer att det skulle bli storm idag och kanske snö så jag tänkte YES nu behöver jag inte ge mig ut på den där jobbiga rundan runt strömmen imorgon.
Men när jag gick ut från jobbet var det bara att inse att jag inte ha någon giltig anledning att stanna hemma och inte behöva svettas som en tok (eller en gravid sa Viking igår på träningen) och se ut som en jävla tomat i fejjat.
Så det var bara att byta om och snöra på sig skorna och bege sig iväg.
Och idag var det verkligen skitjobbigt. Förra veckan som gick så lätt. Fattar nada.
Riktigt tråkigt var det iallafall. Inte ens musiken hjälpte så jag ser inte fram emot nästa torsdag.
Så den person som kom på den där skiten med att springa utan att jaga en boll skulle jag vilja ta mig ett snack med.

Nog snackat om detta. För det är ju trots allt helt frivilligt att springa eller inte. Ingen som tvingar mig förutom mitt tjocka äckliga jag.

Insåg yttligare en gång igår att jag skulle vilja ha ett litet mulattbarn eller hur det nu stavas. En såndär mörk liten sak fast inte neger ni vet.
För när jag kom hem till mor och bror efter jobbet igår hade min bror sett på The Voice och det var den kanalen som var på när jag startade tv:n. Och där dök Ken upp med sin son (tror jag?) och låten Kelian som förövrigt är ruggigt bra. Och pojken var ju bara helt underbart söt. Hans syster också för den delen. Om jag nu har fattat det hela rätt i låten men det tror jag. Förlåt annars om jag lurar er :)
Det är konstigt hur man fastanar för endel låtar medans man bara hatar vissa andra från första början. Pallar lixom inte ens att ge den en chans. Men lyssna på den här för som sagt va den är ruggigt bra!

Nu tackar jag för mig med några bilder från PowerMeet i somras. Det var en underbar tillställning. Då lekte livet som mest och jag sväva som på moln :)



  

Eliten

Skulle bara kalla oss som kör på linan nu för eliten. Det syns ju vilka det är som kan och inte kan. Vi 11 som är där nu är ju kungar. Klarar allt varje dag så vi behöver inte bry oss om skiten iaf. Undra bara hur många fel vi gjort...?

Kim och jag (låter som igår) hade ett intressant samtal idag. Eller intressant och intressant ska man väl inte säga men det gick ju att smsa om det i flera timmar. Sen att jag var lite seg till och från när det kom många ugn är ju synd. Synd att hon jobbar eftermiddag nu också för då har jag ju ingen att skicka till och roa mig när allt är som tråkigast.
Jag kom iaf fram till en bra sak men den är lite elak men som man bäddar får man ligga. Gör jag det som jag sagt att jag ska göra kommer jag få jordens ångest men va fan. Det skulle va festligt och det är ju inget fel i det hela.
Så jag säger bara låt spelet börja!

Sen fick jag även höra idag att Kalle Baah spelar på Wasa den 9/2. Tror nog att alla vet om det utom jag men skit samma. Man ska kanske ta och pallra sig dit även fast man sett dom 18 miljarder gånger. Men det är ju alltid festligt med livespelningar och dessutom skulle det va trevligt att gå till Wasa nån gång för jag har aldrig varit där. Står på deras hemsida att det nog lär va mycket folk så det hoppas vi på. Men det vet man ju aldrig förrns efteråt.
Måste även dra en sväng till Borgen på Black Jack också nu när det inte blev av i fredags. Minns inte datumet men det går ju att kolla upp.

Skulle även mer än gärna dra en gudomlig sväng till fjällen och bara slänga mig utför backarna i all världens fart. Eller jag önskar jag kunde men nu har jag ju inte åkt bräda på många år och inte fan har jag någonsin kunnat åka fort men man kan ju drömma :)
Skulle va kul att komma bort härifrån och till snön och bara skit i allt.
Lär väl dock inte finnas några resor kvar men det är ju ett bekymmer jag inte behöver bry mig om då jag ändå inte har någon att åka med.

Jag är en liten ond jävel ;)
Stina och jag på min avskedsfest. Hon är saknad här i gamla goa Norrköping
Sen svullas det en sväng på Subway i Bangkok oxå

För att inte glömma underbara Singah och baren brevid hotellet med de söta thailändarna.
 Hemskt kort men vad gör man inte för att kära moster ska få va med :)

Skulle egentligen blivit lite bilder från nyår 2002 (!) men dom filerna ville inte va med idag. Små va vi iaf :)

Ett geni

Efter dag ut och dag in med Lars Winnerbäck på jobbet börja jag inse vilket geni han är, på riktigt. Har väl vetat det de senaste åren men det blir klarare och klarare för varje dag.
Det spelar ingen roll hur deprimerande låtarna är så blir man på något sätt ändå alltid "glad" när man hör hans låtar. Hur tusan kunde jag tycka det var dåligt när mamma börja lyssna på honom för många herrans år sen?
Jag var väl helt enkelt bara för ung.
Men en sak är iallafall säker. Mannen är kung!

Så kommer man till allt det där med tänkandet på jobbet när man står det med musiken i öronen. Det är lite jobbigt.
Men hur mycket jag än tänker förstår jag mig aldrig på mig själv om vad jag säger, tycker och gör och allt sånt där skit. Jag är inte ett geni som Lasse inte.
Men om man bara lär sig hålla käften någon gång.
Men jag säger som Lasse:
"Du kanske sa nånting som ingen alls förstod men som du ångrade men som du ändå sa"

Jag och Kim prata om hennes inflyttningsfest hon ska ha och kom fram till att det har inte vart en rolig Blackafest som varat länge sen hon hade sin senast i början av juni eller när vi först var på IP och lira boll och sen gick hem. Eller vi skulle lira boll men det blev inte så mkt. Jag sparka väl på bollen en gång och så missa jag den en gång. Haha. Kan ju meddela att det var ölfotboll som försvar iaf. Var grymt mycket folk där då och det höll på länge. Vilket det gjorde hos Kim också och det var som sagt va i somras.
Visst har vi haft roliga saker efter det men det har ju varit slagsmål och folk som spytt så man vart tvungen att gå hem vid ett eller någon annan muppig tid.
Så nu hoppas vi på en riktigt kul och långvarig fest med Singstar som uppladdning. Det här kommer bli kungligt :)

I Dont Want You But I Need You. I Love You And Hate You At The Very Same Time.

Sliten

Då var man tillbaks efter frukosten. Har nog druckit en liter juice och smakat varenda sak som fanns. Var länge sen jag var såhär extremt full i kaggen. Men det är ju så det ska va när man slår på stort.

Var ute med några från jobbet igår. Eller drog till Cissi efter matchen ( som va pinsamt dålig som vanligt ) oc h så började vi där lite smått innan vi drog vidare till Tomas. Där vart vi kvar ett bra tag vilket med andra ord betyder för länge då vi inte kom in någonstans. Kön till Palace var enorm så det var inte ens värt att stå i den. Så vi drog till Stopet och det var ju hej jävlar kul, eller inte då det bara va 40-taggare där. Så vi drog till Cw där det även va lite kändisar som man träffa så jag hade trevligt. Dom andra drog tidigt och käka men jag stanna kvar tills det stängde och sedan skulle jag, Verner, Franka, Cissi och Emma käka men det var ju kö överallt då också så jag gick hem.
Det festligaste var nog iaf när Lina kommer in på dansgolvet och säger "Martina har tappat kjolen och kommer inte in".
Det låter inte så kul här men då var det festligt iaf. Men hon hade inte tappat någon kjol utan den hade hon lämnat hemma hos Babbo innan utan det var brickan till jackan hon inte hade :)

Men nu orkar jag inte det häör mer. Ska sätta på en ny Pippi film och somna lite i soffan tror jag innan det blir innebandy i Finspång. Eller bara kanske för jag törs inte köra efter kvällens bravader :)

Bye bye

Frulle

Igår sprang vi nog halva stan runt för tusan vad folk det var överallt. Men till sist gick vi till Cw, det enda ställe vi kom in på.
Men det här har jag inte tid med egentligen för jag ska och käka hotellfrukost och det är ju inte var dag :)
Så jag fortsätter sen men nu vill jag bara avsluta med "They say that life sucks and so do you!"

I Did It Again

Tro det eller ej men löpartrenden håller i sig för andra veckan irad. Måste faktiskt erkänna att det är skönt när man väl sprungit en bit och inte tänker på det. Har bara musik i öronen och springer på tills varvet runt strömmen är slut. Låter som jag har världens kondis men det vet vi ju alla att jag inte har.
Men fortsätter trenden att hålla i sig kanske jag med har normal kondis år 2020 eller ngt annat trevligt årtal.
Lerigt och blött var det iaf efter snön igår så man fick korsa och tvärsa.

Men det kalorier som förlorades under löparrundan tog jag snabbt igen och typ 30000 kalorier till. Min kära far bjöd nämligen på Kinamat idag och alla som älskar Kinamat har väl även smakat de utsökta friterade bananerna med gammaldags vaniljglass till. Så en sån var det efteråt också. Men det är ju halva poängen om man äter kina.
Om man äter på resturangen brevid Sats så är ju lyckokakan lite festlig också.
Men en gång fick jag en lyckokaka utan text i och det visar ju vilken lyckosam människa jag är.

Efter maten hoppade vi in i bilen och drog oss ut mot Åby för att kolla på handbollen. Skit att dom förlora men man måste ju sätta lägena också. Säger jag som torskar jämt men kan man inte själv får man önska de som kan lycka till :)

Sen rekommenderar jag er alla att spela sönder Kanye West feat. Chris Martin - Homecoming. Lätt den bästa låt som finns just nu.

C ya.

Underbart är kort

Dom på mitt jobb är ju helt enkelt fucking stupied. Eller "cheferna" eller vad man nu ska säga som inte står på lina tror visst att vi inte är ett dugg mänskliga. Dom är ju skrattretande så vi alla gick hem med små leende på läpparna och visste att det dom önskade och sa vi skulle göra imorgn var helt omöjligt.

Hade tvättstugan idag också och det är inte så farligt. Kan va ganska trevligt att strosa där nere märkte jag idag. Kanske ska göra som mamma säger och ta med en bok ner och sitta och läsa någong gång. Är ju varmt och skönt. Vart dock lite småarg när jag kommer ner kvart i 7 och tvätten hängt i torkskåpet i 90 minuter men ändå inte är torr. Då är det så att torkskåpet är fuckat för det hade inte funkat för Cissis mor häromdagen heller. Jävla Ståhl
dom har ju inte koll på ett skit.
Det enda som vart torrt var strumpor och trosor i torktumlaren och Färjestadlakanet som jag inte ville hänka i torkskåpet utan hänglås utan tog de över elementet i badrummet. Eller det var lakanet till kudden bara :)
Käka lite taco och såg på Pippi firar jul medans tvätten rulla nere i källaren.
Slockna dock som en stock på soffan.

Kom också fram till att det skulle vara himla mysigt att fira en jul sådär som dom gör. Massa snö, tomtebloss i julgranen och mamma som spelar julsånger på pianot. Det verkar så mysigt.
Det jag dock inte förstår är det roliga med en ångmaskin. Både Karlsson på taket och Tommy tycker det ju är superkul med en ångmaskin. Men den ryker lite, snurrar och tutar om  man trycker på något. Snacka om att man var lättroade förr och inte krävde så mycket. Antagligen därför det ser så mysigt ut. Men så är det ju bara en saga också. men tusan vilken bra saga.
Sen kan man ju lyssna på Lars Winnerbäcks låt Balladen Om Konsekvenser och ser hur det går för Astrid Lindgrens påhittade söta små personer :)

Förresten har jag lite ångest idag. Råka dra upp klubban på Ericas näsa igår på träningen i en eftersving. Kan ju meddela att hon aldrig har haft näsblod förrns igår. Dumma mig. Förlååååt.


Nu ska jag leka lite med ipoden och försöka få in lite saker jag vill ha där. Det blir nog fint.


Byebyeeeee


Tiden som gått

Dålig som vanligt på det här med bloggande. Varken hinner eller orkar känns det som.

Men sen sist har det väl hänt en hel del för ovanlighetens skull. Eller det har inte hänt mycket men jag har gjort mycket iaf.
I veckan var det ju träning och så tro det eller ej så var jag ute och sprang i torsdags också. Fick helt plötsligt för mig att bli en sån där tråkig människa och bara ge sig ut och springa. Det är fan i mig inte kul men det är heller inte kul att ha noll kondis och spela innebandy. Får se hur många gånger jag kommer ut innan det lär ta stopp.

Kommer hem från jobbet i fredags och någon har snott min parkering för tredje gången samma vecka vilket gör mig dyngförbannad. Kommer upp i lägenheten och boxen till tvn har dött och även mitt kära internet.
Gissa om jag tyckte att fredagen "började" underbart.
Begav mig sen snabbt som fan ut till Blacka för att åka på herrarnas match i Motala. Dyngtorsk med 11-3.
Åkte hem och somna som en stock i soffan straxt efter elva :)

På lördagen följde jag först med Cissi på hockey. Blackas tjejer som körde. Ojojoj vad det gick undan, eller inte ;)
Sen blev det sportis då mina killar lira och det blev vinst med 8-5. Kul att man är lite delaktig i ett av de få Vingenlag som vinner matcher :)
Efter det blev det käk hos Nisse innan jag drog in till stan och plocka upp Gilen, Knetas och Strandaaa och åkte hem till mig en snabbis innan vi begav oss till Cissi.
Där var det trevligt och inte speciellt mycket liv även fast snuten kom och vissa hamna i fyllecell :D
Vid halv 2 drog jag, Johan och Gilen till Cromwell där Verner, Knetas och Franka var. Dock bara en snabbis då jag verkligen inte var klädd för krogen (hade även mössa). Så istället blev det en kebabtallrik och sen hemgång.

Söndagen var det att gå upp och duscha för att piggna till då Agge Bagge kom vid halv 12 och vi begav oss till Linköping för att spela match. Det gick som vanligt helt underbart bra och vi torska med 5-0, vilket betyder att det inte alls gick bra utan skit.
Men som helhet var det helt okej bara att vi inte fick in några jävla bollar.
Sen blev det stress till Himpa för att kolla Hästen. Dom vann ju iaf och det var ju skönt. Lite drag i hallen var det faktiskt och det är ju trevligt. Även fast det inte ens var halvfullt.
Kvällen avslutades sen med hamburgare, pomme och baenaisesås som är min favvosås :)
Och efter maten blir man ju trött så jag stendog i sängen runt halv 10. Soooft.

Det var väl allt och lite där till. Får se när man åkterkommer nästa gång.

Ajöken

Tuesday

Ja du Sofi Carola borde dödas. Iallafall förintas från fina grejor som Idrottsgalan då de bästa svenskarna koras och alla får tårar i ögonen. Inklusive mig själv.
Skulle även vilja säga att Zlatan var länge en ej omtyckt människa av mig men nu tycker jag han är riktigt festlig. Inte lika divig som förr :)

Finns väl inte så mycket mer att säga. Önskar att det snart vore helg igen och att det kunde gå bättre på jobbet haha. Riktigt illa går det nu och jag har fan sår över hela händerna vilket är ruskigt vackert, eller inte. Fast egentligen bryr jag mig inte och bryr inte jag mig borde det inte vara ett bekymmer för någon annan heller.

Var och handla mat idag vilket blev kanondyrt. Vart nog inte ens så dyrt första gången jag handla mat hem till lägenheten och då var det ju riktigt tomt. Fast det var det nästan den här gången också :)

Skulle till sist vilja klaga en sista gång bara. Och detta genom att säga att Singing Bee är det absolut sämsta program jag någonsin sett tror jag. Iallafall på ruskigt länge och det ska jag aldrig mer kolla på vilket jag råder er alla till att inte göra.

Nu tackar jag för mig och beger mig ut mot Åbyskogarna för en tillagad måltid hos pappsen. Ibland har man det bra :)


Idrottsgalan

Sitter hemma en helt vanlig måndag efter ett träningspass. Skillnaden är dock att jag ser på Idrottsgalan. Dax att delas ut årets lag och bengan står som prisutdelare. Tråkiga skidor som vann. Synd även att Carola skulle ta ton och döda halva programmet.

Helgen var annars mycket trevlig. Lugn i fredags med bad  hemma hos Nisse och lite mat. Grillat vilket var ett tag sen och underbart gott.
Lördagen spenderades först i Skärblacka Sporthall då herrarna åkte på ännu en förlust tråkigt nog. Är nog ganska kört att hållsa sig kvar i tvåan. Men under kan ju ske...
Sen begav jag mig till Kärnahallen där en match mot Fc Linköping väntade. Torsk med 16-1 men det var nog den roligaste matchen jag spelat iår iaf. Helt mörbultad efteråt. Skrapsår, blåmärken och träningsvärk. Men det var jag inte ensam om att ha iaf.
Åt lite mat hos Nisse igen innan min broder körde in mig till Kneten för lite mera öl. Hade ju redan börjat med ett par i bilen på vägen hem. Var trevligt dock tråkigt att det skulle bli bråk....
På söndagen fyllde Liam 1 år så då var vi på kalas :)
Sen var helgen slut.

Jobbet idag var festligt ändå. Krångligt och kö på en jävla massa ugnar. Tror första plasten låg typ 35 ugn före sista haha. Men det löser sig väl i framtiden. 
Vi har nu döpt våran lina till Dreamteam :)

Imorgon ska det storhandlas och sedan bege mig ut till pappsen på middag. Eller antar att det är hos Eva. Får se om han håller vad han säger nu vilket han inte gjorde i söndags.

Men nu är det väl dags att se resten på idrottsgalan.
Have a nice night!

En helt vanlig fredag

Synd att påstå att jag uppdaterar ofta. Inte på senaste tiden iallafall.

Kom nyss hem efter en  runda på stan. Ringde Soffan efter jobbet och kolla vad hon gjorde. Hade turen att hon redan var på stan med Cissi som skulle till arbetsförmedlingen så hon kunde följa med mig en sväng.
Var tvungen att köpa födelsedagspresent till Liam som fyller ett på söndag. Känns verkligen inte som ett år sen vi var hos Sara på sexparty och prata datum om när Linnea skulle klämma ut ungen.
Men det är det ju dock så se vad tiden går fort.

Påvägen till stan mötte jag massa människor såklart. Och jag tror jag tyckte säkert synd om ett par stycken av dom. En  för att han gick ensam och spatsera lite konstigt. En annan för att han var gammal och verka lite sjuk när han var tvungen att skynda över ett övergångsställe och så vidare. Tyckte även synd om ett gossedjur som såg ut som att den var nerdrogad, fast o andra sidan är ju säkert inte det fy skam heller. Det är ju synd att jag ska tycka synd om allt sånt där konstigt skit. Men så är det ändå.

Annars händer det inte så mycket. Var hos Cissi och fika igår vilket var trevligt då jag aldrig blir bjuden på fika någonstans. Man känner sig riktigt gammal då men det är ju dock vad jag är :)

Så nu blir det väl att njuta av helgen innan det är måndag igen. Ska dock bli intressant att jobba då och få se alla ombyggnader och hur det kommer att gå. Jag tror det kommer gå åt helvete haha.

Så nu ska jag bara bestämma mig om jag ska ut till Blacka eller inte. Mamma och Nisse ska grilla och det är ju inte fy skam så valet lutar ditåt. Kan få massage på mina döda axlar då också, skulle inte sitta helt fel.
Sen imorgon har herrarna först match hemma och sen drar jag till Linköping för att få dyngtorsk. Hoppas på att slippa köra så jag kan dränka förlusten i öl på vägen hem.

Nu tackar jag för mig och önskar alla trevlig helg :)


Ett år

Idag hade Lollo och Robban ett årsjubelium på jobbet. Vilket betyder att jag också har varit på det där piss Whirlpool i ett år, fast imorgon. Vilket ska firas i tvättstugan efter jobbet.
Jag och Lollo som lova varandra att vi skulle aaaaaldrig va kvar där efter sommaren. Men se på oss nu. Ingen hanterar skruvar lika bra som vi Whirlpoolarbetare ;)

Spara massa kort jag hade på datorn nyss till skivor så jag kan förinta denna sega klump och ta fram den nya fina bärbara datorn jag skaffa mig för ett par dagar sedan.
Inget avancerat men den har inte 2000 miljarder virus och tar 10 minuter att starta iaf. Så det tackar vi för.

Men så åter till korten. Massa från min kära resa till Australien och Thailand. Var mest från mina två veckor i Thailand kvar att bränna och gud vad jag vill tillbaks. Inte fy skam att leva i det landet ett par veckor om året.
Lite färg på kroppen då också så man slipper gå omkring som ett vitt lakan om dagarna. Gillar inte det här med vintern lika mycket som sommaren om det inte är snö.
Men det har det ju varit dom senaste dagarna och det tackar vi för. Fast nu är det plusgrader igen och äckligt och jävligt ute. Give Me Summer!
Titta även på några midsommarkort. Himle trevlig helg det där :)

Så har jag bara en sak att säga till, bästa meningen kom jag fram till på länge och jag måste bara skrika ut den varje gång Winnerbäck sjunger den:
"Här sitter jag och baddar såren med salt det går åt helvete med ALLT"
Vackert va? ;)


Damn!

Det här året är vårat lag helt sjukt dåliga på innebandy. Eller säsongen ska jag väl säga. Det börja bra men det går bara mer och mer utför. Och det går helt sjukt dåligt för mig också. Hade hoppats att 2008 skulle göra saken lite bättre men icke sa nicke. Dessutom hatar jag blåögda föräldrar som bara dyyyrkar sina egna barn som är precis värdelös. Dom snackar tydligen en jävla massa på läktaren och klagar på alla utom henne. Fick bekräftat det av en person till idag haha.
Ja jag veeet vi är helt sämst men hon är en av dom sämre!

Annars har jag fått en stereo inkopplad i bilen så det känns inte så dumt att åka Mazda längre. Lite konstigt när det kommer ljud bara som man inte är van vid. 
Men sjuföritusan vad långt tid det tog att fixa. Koppla in en stereo i en bil från 86 är inget jag rekommenderar. Myggan lär nog inte göra det heller då det va han som koppla in den :) Thank you!  

Snart är ledigheten slut också. Får sova ut ordentligt imorgon men då lär man ju inte kunna somna på kvällen sen. Men  det är ju en helt annan femma.

Ska väl ta och fixa lite mat snart. Morsan och Nisse drog till Ringarum och lämna mig hemma med en sjuk katt. Så nu blir det att sitta ute i gamla Skärblacka idag igen. Men det känns som att jag hade gjort det iaf. Men man vet ju aldrig. Får hoppas katten överlever nu när jag ska ta hand om den för det gör ju iaf inte mina fiskar.
Jag är inte så bra på det där med djur :)

Fick förresten ett nytt husdjur i morse när jag åt frukost. En ekorre :)

Nu orkar jag inte mer. Ajöken.


Gammal och ny

Hitta min och Sofis gamla årskrönika från 2004. Så jag tänkte ta samma frågor och göra den igen. Sparar det gamla här oxå :)


Årskrönika 2004
Årets Händelse: Körkortet. Har nog aldrig blivit så lycklig. Jo Spice Girls konsterten!
Årets Förfest: När jag slog Verner i bowling =D
Årets Fest: Min 18-årsfest. Riktigt roligt innan bråket!
Årets Bertfan: Marre Mull, kan varje replik så det är inte mer än rätt
Årets Par: Kim Wall och Emma Lundin. Söta på fyllan =)
Årets Raggare: Mattias Malmström och Elin Hiltunen!
Årets Klant: Gilen. Man kan inte sparka på en vägarbetsgrej och slå sönder ansiktet!
Årets Damp: Alla bråk som blivit har ju vart damp. PowerMeet, Storvreta m.m.
Årets Misslyckande: Andra dagen på Agustifesten. Katastrof. Förutom Gu Va Gott
Årets Fall: Martina när hon skulle sparka på Lina och finnen i trappen i Storvreta!
Min vurpa i fjällen är fan het också! Gilen i asfalten med, finns massa!
Årets Största Ångest: Midsommar, ojojoj vilken ångest!
Årets Höjdpunkt: Strovreta, riktigt kul. PowerMetet är hett också =D
Årets Linslus: Sofi. Ingen vill va med lika mycket som henne på kort. Vilket leende!
Årets Pök: Hiilta och Gurra. Gurra raggar på alla mina kompisar =D
Årets Flört: Sofii och Markan. Äntligen fick Soffan till det efter måna ragg!
Årets Citat: Men Alex vill inte du bada i min pool, jag kan va badvakt. O Forsen kan
med bada och Sofii oxå, så kan jag va badvakt"
Årets "Kommentar": Jag: Räkan vet du vad "i natura" är?
Räkan: Äre inte när man sätter in pengarna direkt på kortet...?
Årets Bertreplik: Kan ingen! Tycker inte om Treb Walker/Bert Stjärt!
Årets Fylla: Valborg eller Midsommar lätt. Ujuj då gick det utför. Kanske Palace?
Årets Bakfylla: Västerås. Gick upp innan man gick och la sig, i ett tält. Vilket helvete!
Årets Strul: Agge och Sjödin? Bäckmark och Wahlis? Haha, finns ett par!
Årets Hynda: Sofi. Pojkvän eller ej så går det inte att komma ifrån!
Årets Raggningsreplik: "Tjena chipset här står du och smular" På chipspåsen!
Årets Ego: Min lillebror!
Årets Drygaste: Sofi mot oss när hon pratar med Markan i telefon!
Årets Snyggaste: Ja du det var en bra fråga. Men honom måste jag ha missat....
Årets Dialekt: Norrlandsdialekten på PowerMeet. Hörde inte va grabbarna sa!
Årets Mytoman: Jimmy Bäckmark och Robin från Dalarna
Årets Spelberoende: Nibbe. Han spelar som ingen annan, och back går han oxå =)

Årskrönika 2007
Årets Händelse: När jag kom hem från Australien (tycker jag själv) då det var roligt att överraska alla andra =) Plus att Linnea och Erik som fick Liam :)
Årets Förfest: Har inte varit så många förfester då förfesten och festen varit på samma plats känns det som...
Årets Fest: Skulle varit Dannes utflyttningsfest men den sluta ju klockan tolv så jag har ingen riktig speciell. Midsommar var dock mycket roligt!
Årets Bertfan: Känns inte som att någon tjatar om Bert i min närhet längre.
Årets Par: Finns många men Sara och Hannes får väl vinna den här kategorin. Fast dom blev tillsammans 2006.
Årets Raggare: Ja ni, på ett eller annat sätt måste nog Kimpa ta hem det. Inte för att hon raggar men får till det haha.
Årets Klant: Sandra Pettersson då hon hoppar på kryckor igen efter x antal skadade saker förra året.
Årets Damp: Vet inte riktigt men jag själv har säkert fått ett par anfall haha.
Årets Misslyckande: Att jag börja jobba på Whirlpool för nu kommer jag inte därifrån! Men jag har ju ett jobb iaf...
Årets Fall: Barra när han hoppa över elden på midsommar och mitt ner i diket när jag och Myggan plocka blommor :)
Årets Största Ångest: Lätt min lilla utflykt med den fulaste i hela Australien! Kunde inte äta dagen efter -bläääää-
Årets Höjdpunkt: Lars Winnerbäck i Himpan och Linköping - Färjestad 3-6
Årets Linslus: Lätt som en plätt. Myggan!
Årets Pök: Två personer som står mig väldigt nära. Den ena har visst samma blod som jag. Säger inga namn men fan vad jag garva nä jag hörde historien :)
Årets Flört: Finns inga flörtar längre. Eller?
Årets Citat: "Sätt aldrig någon du älskar åt sidan för någon du tycker om. För den du tycker om kommer sätta dig åt sidan för den personen den älskar.
Årets "Kommentar": Du sa att du hade en Vingengala att ta igen och nu har du gjort det.
Årets Bertreplik: Fortfarande ingen som snackar Bert här....
Årets Fylla: Min egen vet jag inte men Barra och Hannes på midsommar var ju en märklig syn
Årets Bakfylla: Tror faktiskt det var den 25:e december...
Årets Strul:
Årets Hynda: Idag skulle jag inte kalla det hynda utan ngt finare ord. Men den vinner nog Kim. Slå mig inte :D
Årets Raggningsreplik:
Årets Ego: Lollo på jobbet! Finns ingen som letar så mkt för en tidning för att kolla om man står med efter helgens match.
Årets Drygaste: Roger som tränare Finspångs Damer. Hata Hata Hata!
Årets Snyggaste: Missa nog honom iår också tyvärr....
Årets Dialekt: Jag får väl säga Pihl för det är den enda dialekt jag kommer på. Eller dom på Power Meet förresten!
Årets Mytoman:
Årets Spelberoende: Ja du ingen som spelar direkt i min omgivning men får väl ta Verner.

Det här va då inte någon lätt uppgift. är ju faktiskt tre år sen som vi kom på dessa kategorier. Men ändå, jag gjorde mitt bästa men har säkert glömt hälften ändå. Ajöken.

2008 kommer bli ett dåligt år...

för alla som föds blir 08:or.

Det skämtet hörde jag för några veckor sen och tyckte det var hysteriskt kul. Ska väl tilläggas att jag på kvällen festat och klockan var typ 9 på morgonen. Vilket betyder att jag garanterat fortfarande var full.

Nyår vart mer än lyckat med tanke på att jag dagen innan suttit vid typ 18.00 utan att veta vad jag skulle göra. Velig som jag är har jag alltid svårt för att bestämma mig.
Åt lite mat med mamma, Nisse och Lillebror först innan jag gick bort till Sandra och sen vidare till Bus. Kvällen gick sjukt fort och helt plötsligt var klockan 3 och vi som bor åt samma håll traska iväg i gemensam klunga. Svängde förbi mamma och Nisse och hämta potatisgratäng som jag glatt smällde i mig när jag kom hem innan jag somna på två röda sekunder runt halv 4 snåret.
Tycker dock fortfarande att nyår är överskattat och alltid kommer va. Eller inte när man är liten för då fick man ju alltid va vaken så länge man ville.
Men nu hoppas vi på ett roligt år!

Året börja förresten bra då det första jag gjorde var att konstatera att jag tappat bort min plånbok. Grattis Alexandra. Men kortet är iallafall spärrat så bara därför hittar jag väl den imorgon. Men sånt är livet.
Det börja garanterat mycket värre för min bror.

Men nu ska jag hoppa i säng och läsa så långt jag hinner innan jag somnar med boken över skallen.
Tack för idag, slut för idag.

RSS 2.0